Comfortabel fotograferen met de Fujifilm xt2

Fujifilm xt2

Als je van fotograferen houdt, dan wil je natuurlijk een goede camera. Maar wat veel mensen vergeten, is dat je de camera ook nog eens fijn vast moet kunnen houden en goed en veilig moet kunnen vervoeren. Met de Fujifilm xt2 lukt dat allemaal prima. De Fujifilm xt2 heeft een fijne grip die ervoor zorgt dat je de camera goed en stevig kunt vasthouden. Ook is er, speciaal voor de Fujifilm xt2, een tas ontwikkeld waar de camera perfect in past. Je kunt de Fujifilm xt2 dan gemakkelijk en veilig overal mee naartoe nemen. Zo ben je altijd klaar om een foto te maken.

Waarom moet er een speciale tas om een Fujifilm xt2?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je Fujifilm xt2 gewoon in een willekeurige rugtas te vervoeren. Het probleem is alleen dat zo’n tas niet specifiek gemaakt is voor een camera. De camera zit dan niet klem in de tas, dat kan voor beschadigingen zorgen. En dat wil je natuurlijk voorkomen. Het zou jammer zijn als je op de plaats van bestemming bent en dan een kapotte camera uit je rugzak haalt. Een tas die speciaal op maat is gemaakt voorkomt dit soort nare verrassingen.

Waarom is het goed kunnen vasthouden van de Fujifilm xt2 belangrijk?

Natuurlijk wil je de Fujifilm xt2 goed kunnen vasthouden. Al is het alleen al omdat je de camera niet wilt laten vallen. Maar denk hier eens over na: soms duurt het best lang voor je ideale fotomoment komt. Heb je dan een camera die je niet fijn kunt vasthouden, dan raakt je concentratie ook verstoord. Je kunt er vaak voor kiezen om de camera op een statief te zetten, maar dat lukt lang niet in alle gevallen. Dan komt het dus neer op uithoudingsvermogen. En dán is een fijne grip wel van belang!

De Fujifilm xt2 komt óók in verschillende voordeelsets

Met alleen de aanschaf van de camera kom je een heel eind. Maar wat extra accuduur, wat extra lenzen en zo’n goede tas zijn natuurlijk altijd welkom. Hiervoor kun je de Fujifilm xt2 ook aanschaffen met verschillende voordeelsets. Door van te voren goed in te schatten wat je nodig hebt (of denkt te hebben), kan de korting nog flink oplopen. De camera heeft een vast prijs, maar op de accessoires kan de korting oplopen tot wel 25%! En dat is toch best de moeite! Zo wordt fotograferen nóg leuker dan het al was.