Een nieuwe look met een visgraat vloer

visgraat vloer plaatje

De laatste tijd komt steeds vaker in het nieuws dat huizen als warme broodjes verkocht worden. Zodra er een woning op de markt komt wordt deze over het algemeen binnen een korte tijd verkocht. Wat een verschil met een paar jaar geleden! Deze markt is erg fijn voor degenen die hun huis willen verkopen, maar als je op zoek bent naar een woning is het best lastig om op tijd te zijn als je droomhuis in de verkoop komt. Niet zo gek dus dat veel huizenbezitters ervoor kiezen om hun huis niet te verkopen, maar te verbouwen. Met een nieuwe visgraat vloer krijgt je huis direct een nieuwe uitstraling.

Durf te veranderen

Het is best spannend om een grote verbouwing in je huis door te voeren. Misschien wil je een nieuwe badkamer, een dakkapel of een uitbouw. Wanneer je een verbouwing uitvoert in je huis is het ook een goed moment om over je vloer na te denken. Een visgraat vloer is een serieuze optie om in overweging te nemen. De vloer betreft het gehele oppervlakte van de woning, dus een speelse vloer, zoals een visgraat vloer, geeft je huis direct een hippe look. Als je nog geen visgraat vloer hebt is het best een grote verandering, maar als je durft te veranderen zal je er geen spijt van hebben.

Verschillende opties voor een visgraat vloer

Het leuke van een visgraat vloer is dat je volop keuze hebt in verschillende opties. Ten eerste zijn de planken in bijzonder veel verschillende kleuren leverbaar en kan je ervoor kiezen of je een houtprint op de plank wilt. Daarnaast zijn de planken in diverse lengtes en breedtes beschikbaar en dit geeft iedere vloer een unieke look. Ook qua afwerking is er van alles mogelijk op het gebied van olies en lak. Al deze mogelijkheden maakt dat de visgraat vloer steeds populairder wordt.

De vloer laten leggen

Als je er uit bent met welk soort plank je de visgraat vloer wil laten leggen is het aan te raden om een vakman of –vrouw in te schakelen. Of misschien ken je iemand in je netwerk die ervaring heeft met het leggen van dit soort vloeren. Het is voor het uiteindelijke effect namelijk belangrijk dat de visgraat vloer heel precies wordt gelegd. Het zou zonde zijn als het motief toch net iets schuin komt te liggen of als er kieren ontstaan. Als je een vakman inschakelt weet je zeker dat de vloer er mooi bij komt te liggen.