Noppies: veelzijdige baby- en kinderkleding

Noppies

Wat voor kleding je ook zoekt voor je kindje, bij Noppies ben je aan het goede adres. Noppies is zo veelzijdig dat er voor ieder kind (en iedere ouder) wel iets bij zit dat in de smaak valt. Noppies heeft baby- en kinderkleding al vanaf maatje 38! Dat zie je niet vaak. Dus ook de echte prematuurtjes kunnen er fijn bij liggen in de prachtige kleding van Noppies. Dat ziet er, zelfs in de couveuse, al een stuk fijner uit, toch? En later, als je kindje zich gaat ontwikkelen en spelen en klimmen, dan kun je nog steeds terecht bij dit merk. Tot maat 152 hoef je nergens anders te kijken.

De basics van Noppies

Bij Noppies kun je prima terecht voor de basics. Onderbroekjes, hemdjes, rompertjes, sokken, ze zijn allemaal op de site te vinden. En nog voor leuke prijzen ook. Het grote voordeel van deze basics is dat ze specifiek zijn ontworpen met het kind op één. De naden zijn dus, als ze al aanwezig zijn, lekker zacht en ook de overige materialen zijn perfect voor je pasgeboren kindje. Ook kun je deze kleding op hoge(re) temperaturen wassen, zonder dat de kleding vaal wordt of gaat rafelen. Je hebt dus heel lang plezier van de basics van dit merk.

De zomer in met Noppies

Shoppen voor de zomer blijft altijd wat lastig. Je weet immers niet wat voor zomer we gaan krijgen… Toch kun je bij Noppies prima slagen voor de zomer. Ook voor zwemkleding (ook voor de allerkleinsten) kun je hier prima terecht. Een zomerjasje, korte broeken, rokjes, jurkjes en shirtjes, je hoeft echt niet verder te zoeken. Je kind zal zich helemaal fijn voelen in deze zachte, mooie kleding. Je kind zal geen ander merk meer aan willen. Het is dan maar goed dat je de kleding van dit merk gemakkelijk even in de wasmachine doet en snel kan drogen. Zo kan je kind de volgende dag hetzelfde setje weer schoon aan.
Noppies

Noppies bestel je natuurlijk gewoon online

Shoppen met je kinderen… je moet er maar aan willen beginnen. Ik heb gemerkt dat shoppen voor de kinderen het fijnst online is. Je hebt dan geen jengelende kinderen mee (“ik moet plassen”, “mag ik een ijsje”,”gaan we al naar huis”). Wanneer je online shopt voor Noppies heb je de tijd aan jezelf. Je kunt op je gemak rondneuzen in de online winkel. Dat scheelt veel frustratie en uiteindelijk ook veel tijd.