Hoe kan een medium jou helpen?

2020 was voor vrijwel iedereen een heftig jaar. Voor de een in positieve zin, voor de ander juist in negatieve zin. Heeft dit jaar je voornamelijk opgezadeld met vragen over jezelf en de toekomst? Of heeft dit jaar je leven zo in de war geschud dat je nu volledig met jezelf in de knoop zit? Dan zou je de hulp kunnen inschakelen van iemand met bijzondere gaven die door de wetenschap niet altijd te verklaren zijn. Zoals een medium.

Wat is een medium?

Een medium is iemand die zich kenmerkt door bijzondere gaven. Mediums geven onder andere boodschappen door die van buiten de fysieke realiteit komen. Zij zien, horen en voelen bepaalde dingen die voor een normaal mens niet toegankelijk zijn. Ondanks dat er veel sceptici is richting het beroep van een medium, voelen veel mensen zich ergens toch ook wel aangetrokken door de mystici die erbij komt kijken. Al sinds het begin van de mensheid zijn wij gefascineerd door alles wat buiten zich buiten de fysieke werkelijkheid begeeft. En er zijn ook genoeg verhalen van gebeurtenissen die de wetenschap nog steeds niet heeft kunnen verklaren.

Hoe kan een medium mij helpen?

Een medium kan je helpen om bepaalde grote en kleine levensvragen te beantwoorden en jezelf beter te leren kennen en begrijpen. Je kunt een medium verschillende vragen stellen. Je kunt bijvoorbeeld vragen of je ooit ware liefde zal vinden. Of misschien vraag je je af of je ooit een baan zal vinden die bij je past? Maar ook vragen over zelfontwikkeling kun je stellen aan een medium. Hij/zij kan je helpen deze brandende vragen te beantwoorden, of in ieder geval meer duidelijkheid te krijgen. Sommige mediums maken gebruik van een pendulum of leggen tarotkaarten om dichter bij een antwoord te komen. Elk medium heeft zo zijn/haar eigen kenmerkende gaven waarmee ze jou kunnen helpen.

Een online medium

Tegenwoordig is het door het corona virus moeilijk om fysiek bij een medium langs te gaan. Het virus heeft ervoor gezorgd dat we onze levens zoals we deze kenden flink hebben moeten aanpassen. Gelukkig kun je ook op afstand met een medium in contact komen. Een online medium kan je vragen beantwoorden via chat. Dingen als aura lezen is dan misschien niet mogelijk, maar ook op afstand kan een medium bepaalde boodschappen over jou binnen krijgen. Vind je chatten een beetje onpersoonlijk? Er zijn ook mediums die je kunt telefonisch om raad kunt vragen. Blijf je liever anoniem? Ook dat kan. Een medium zal zich dan focussen op het chatgesprek zonder dat je jouw identiteit hoeft vrij te geven.